Breaking News
Loading...
22.10.12

Info Post
Για μια γυναίκα μια καλή κομμώτρια μπορεί να αποδειχτεί πολλά περισσότερα από μια απλή επαγγελματίας! Αυτό συμβαίνει γιατί τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι ένα από τα πιο έντονα στοιχεία της θηλυκότητας και του sex appeal της. Σήμερα θα σας αποκαλύψω 3 σημεία κλειδιά για να επιλέξετε την καλύτερη κομμώτρια για εσάς!

 
Ραντεβού στις 08:00 για χτένισμα! Η ώρα περνάει, πάει 08:20 και η κομμώτρια πουθενά! Η αποφοίτηση μου ξεκινάει στις 09:30. Άγχος, απογοήτευση και φυσικά θυμός! Το πρώτο, λοιπόν, συστατικό μιας καλής κομμώτριας και κάθε σωστού επαγγελματία είναι η συνέπεια που δημιουργεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης με την πελάτισσα. 

Μια καλή κομμώτρια δε σταματάει ποτέ να μαθαίνει! Είναι πάντα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις, έχει έρωτα και πάθος με τη δουλειά της και ξέρει τι να προτείνει στην κάθε πελάτισσα.  Γνωρίζει τι ταιριάζει με το πρόσωπό σας, τα χρώματα σας και δεν ακολουθεί συγκεκριμένες συνταγές! Για μια καλή κομμώτρια κάθε πελάτισσα είναι ένας νέος καμβάς για να δημιουργήσει! Μην εμπιστευτείτε κομμώτριες που σας λένε “Τι να σου πω, δε ξέρω μπορούμε να το κάνουμε έτσι και βλέπουμε”.
 
Η επιθυμία της κομμώτριας πρέπει να συμβαδίζει ή ακόμα καλύτερα να ακολουθεί τη δική σας. Έχω συναντήσει κομμώτριες που επειδή προτιμούσαν κάτι συγκεκριμένο προσπαθούσαν να επιβάλλουν με τον δικό τους τρόπο αυτή την επιθυμία. Εσείς αποφασίζετε τι θα συμβεί στο κεφάλι σας. Καθήκον της είναι να σας ενημερώσει, να σας πει τη γνώμη της και φυσικά να σας πει τις διαφωνίες της, από εκεί και πέρα όμως οφείλει, εφόσον την πληρώνετε πολύ καλά, να σας ευχαριστήσει.
 
TIP: Επισκεφτείτε μια κομμώτρια για την οποία έχετε ακούσει καλά λόγια και την πρώτη φορά μην κάνετε κάποια μεγάλη αλλαγή. Επιλέξτε για παράδειγμα να κόψετε την ψαλίδα σας και μιλήστε αρκετά μαζί της. Μέσα από μία συζήτηση περί χτενισμάτων και χρωμάτων θα καταλάβετε πολλά για τις γνώσεις της και τον τρόπο που δουλεύει. Εάν μείνετε ευχαριστημένες τότε απλά συνεχίζετε μαζί της. Εάν όχι, τότε υπάρχει ένα κομμωτήριο σε κάθε γωνία με τις πόρτες του ανοιχτές για εσάς.