Breaking News
Loading...
3.9.12

Info Post
Καλημέρα! Καθώς βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί άντρες που μας παρακολουθούν αποφάσισα να κάνω μια μικρή παρένθεση για τις τάσεις της ανδρικής μόδας φέτος.
Η μεγαλύτερη διαφορά στον τρόπο που ψωνίζει ρούχα ένας άντρας από αυτόν μιας γυναίκας είναι ότι οι γυναίκες λατρεύουν την ποσότητα ενώ οι άντρες μπορεί να βγουν στην αγορά για ένα πουκάμισο, όμως θα ψάξουν πολύ μέχρι να βρουν το κατάλληλο.
Στο σημερινό άρθρο θα δείτε τι προτείνουν οι ξένοι σχεδιαστές για φέτος και παράλληλα ορισμένες προτάσεις για αγορές. 

Φέτος λοιπόν προτιμήστε τα φουσκωτά μπουφάν σε μάυρο ή σκούρο μπλε χρώμα. Το burgundy είναι επίσης πολύ καλή επιλογή και ταιριάζει ιδιαίτερα στους ανοιχτόχρωμους ανδρες. Δώστε έμφαση στα χέρια σας και εξοπλιστείτε με ένα ζευγάρι ζεστά και κομψά γάντια.

Το σμόκιν επιστρέφει σε μια πιο μοδάτη έκδοση. Αφήστε στην άκρη τους κλασικούς συνδυασμούς και τολμήστε! Πολύχρωμα παπιγιόν και καρφίτσες σε πολλά σχέδια θα κάνουν ένα κλασικό σμόκιν να φαίνεται διαφορετικό από άνδρα σε άνδρα.

Το κάμελ είναι μια καλή επιλογή για φέτος. Συνδυάζεται εύκολα και ταιριάζει στους περισσότερους άνδρες. Επιπλέον μπορεί να φορεθεί τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ και να δείχνει το ίδιο «σωστό».  Οι σχεδιαστές προτείνουν επίσης ρίγες και καρό μοτίβα. Εξαρτάται εαν είναι του γούστου σας. Το military style προτάθηκε πολύ φέτος. Γιατί όχι λοιπόν σε ένα δερμάτινο χακί σακάκι!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ
Πριν αγοράσετε σκεφτείτε τρία πράγματα: Τι σας αρέσει απο τις φετινές προτάσεις της μόδας? Πόσα από αυτά που προτάθηκαν ήδη υπάρχουν στη ντουλάπα σας? Πόσα χρήματα διαθέτετε?

Θα σας πρότεινα να αγοράσετε ένα φουσκωτό μπουφαν σε μαύρο ή σκούρο μπλε χρώμα για να μπορείτε να το συνδυάζετε έυκολα. Ένα κάμελ παλτό θα ήταν επίσης καλή επιλογή όταν θέλετε να αλλάξετε το στυλ σας. Εαν έχετε κάποιο σακάκι δε χρειάζεται να αγοράσετε άλλο. Ψάξτε κάποια καρφίτσα που να σας αρέσει και γιατί όχι και ένα παπιγιόν και φτιάξτε έναν ωραίο συνδυασμό με πουκάμισα που ήδη έχετε. Αποκτήστε οπωσδήποτε κάποιο κομμάτι σε Burgundy χρώμα, μπορεί να είναι φουλάρι ή παντελόνι. Δύο, τρία μπουζάκια με μοτίβα, είτε καρό έιτε μίλιταρ είτε ριγέ σίγουρα θα ανανεώσουν πολύ το στυλ σας.
Μείνετε συντονισμένοι για το δεύτερο μέρος!