Breaking News
Loading...
18.9.12

Η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και η αυτοπεποίθηση που προσφέρει ένα ζευγάρι γυαλιά σωστά επιλεγμένο είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους  που καθιστούν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τόσο σημαντικό στην καθημερινότητα μας. 
Σήμερα και ύστερα από την παρότρυνση μιας φίλης και θαυμάστριας του blog,  θα σας παρουσιάσω τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το 2013. Ελπίζω να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει! 

ΓΥΑΛΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑ

Φέτος τα γυαλιά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα πραγματικό κόσμημα. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι σχεδιαστές πρόσθεσαν μια έντονη νότα πολυτέλειας και αρχοντιάς στα γυαλιά τους. Στρας και μεταλλικά στοιχεία κοσμούν τα γυαλιά κάνοντας τα εντυπωσιακά, ίσως κάποιες φορές αγγίζοντας και τα όρια του κιτς. Επιλέξτε λοιπόν φέτος γυαλιά εντυπωσιακά και στολισμένα πάντα προσέχοντας να μην ξεπεράσετε τα όρια.(Dsquared Campaign & Dolce & Gabbana)





ΓΥΑΛΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Παραμένουν στη μόδα αποδεικνύοντας πως δεν ήταν από τις τάσεις που αντικαθίστανται εύκολα.  Υπάρχουν γυναίκες που λατρεύουν και άλλες που μισούν το σχήμα της πεταλούδας, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.(
ZANZAN & Dior)




ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Χρώμα παντού! Στους σκελετούς, στους φακούς, χρώμα παντού. Εαν είστε λάτρεις του χρώματος είναι σίγουρα η χρονιά σας. Φανταστείτε ένα ζευγάρι γυαλιά σε σχήμα πεταλούδας με έντονο χρώμα. Νομίζω πως δε θα μπορούσατε να είστε πιο in φέτος. (ZANZAN)


ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Φέτος οι σχεδιαστές προτείνουν μεγάλα γυαλιά σε διάφορα γεωμετρικά σχέδια. Κύκλος, τετράγωνο και κυρίως πολύγωνο κυριαρχούν! Εαν σας αρέσει να τολμάτε και διαθέτετε το κατάλληλο σχήμα προσώπου πείτε "ναι" σε ένα ζευγάρι γυαλιά σε σχήμα πολύγωνου. (ZANZAN)


Σύντομα θα σας παρουσιάσω 
τα κριτήρια με τα οποία 
μπορείτε να επιλέξετε 
το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά! 
STAY TUNED!
:*

2 σχόλια:

Iria Pita είπε...

WTH? I don't like any of them. I'm more of an aviator-kind-of-glasses girl haha Anyway, I like the sparks! xx

Unknown είπε...

yeah, most of them are a little strange but i like the pics and the colors :) thanks for the comment, sis :**