Breaking News
Loading...
27.8.12

Info Post
Καλησπέρα σας! Το δέρμα παραπέμπει σε μια διάθεση πιο ροκ, πιο άγρια και γυναικεία. Δε μου αρέσει να βλέπω δέρμα φορεμένο από πολύ νέες κοπέλες, βέβαια εξαρτάται πάνω απ’ όλα από την προσωπικότητα της καθεμιάς.  Οι ξένοι σχεδιαστές φαίνεται πως αγαπούν το δέρμα και το τιμούν δεόντως φέτος το φθινόπωρο άλλοτε λιτά, με δερμάτινες λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν ένα απλό σύνολο και άλλοτε αγγίζοτας την υπερβολή με δερμάτινα σύνολα που αγκαλιάζουν ολόκληρο το γυναικείο σώμα.  

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΦΕΤΟΣ?

Η πλειοψηφία των γυναικών αδυνατεί να ανανεώνει συχνά την γκαρνταρόμπα της. Αυτό που μπορούμε όλες να κάνουμε είναι παρακολουθώντας τις τάσεις της μόδας να εμπλουτίζουμε τη ντουλάπα μας με ορισμένα κομμάτια που θα μας λύσουν τα χέρια. Μάλιστα, η μόδα, με την τάση της να ανακυκλώνεται φαινεται πως μας διευκολύνει  σε ότι αφορά το δέρμα. Ψάξτε λοιπόν στη ντουλάπα σας την αγαπημένη σας δερμάτινη τσάντα και κάποια μποτάκια τα οποία σας κάνουν να νιώθετε άνετες και sexy.

Derek Lam, Kevork Kiledjian, Michael Kors, Valentino and Yves Saint Laurent  
have made their Leather suggestions for Fall 2012
 
ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΦΕΤΟΣ?
Εαν είστε αδύνατες με λεπτά πόδια και λεκάνη μπορείτε να αγοράσετε ένα δερμάτινο κολαν. Το καλό με το δερμάτινο κολαν είναι ότι φοριέται τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ. Είναι ένα κομμάτι επένδυση, που θα σας κρατήσει στυλατες!
Εαν είστε πιο μεσογειακές και χυμώδεις μπορείτε να αποκτήσετε ένα δερμάτινο παλτό που θα καλύπτει τα αδύνατα σημεία σας και θα κάνει αμέσως την εμφάνιση σας πιο προσεγμένη και σικάτη. Εαν το πρόβλημα σας δεν είναι ιδιαίτερα έντονο μπορείτε να επιλέξετε μια ψηλόμεση δερμάτινη φούστα.
Μη ξεχνάμε τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν το σύνολο μας. Επιλέξτε μια δερμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι μποτάκια! 

     ΔΕΡΜΑ ΝΑΙ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ?
Έχω ήδη ξεκινήσει να σας παρουσιάζω τα χρώματα του φθινοπώρου για το 2012 και έχουμε πολύ μέλλον ακόμα. Αυτό που σας προτείνω είναι να επιλέξετε κάποια κομμάτια σε κλασικά χρώματα που συνδυάζονται εύκολα και να δώσετε προσοχή στα αξεσουάρ που μπορούν να είναι πιο extreme. 

Επιλέξτε για παράδειγμα, ένα μαύρο δερμάτινο κολάν και ένα άσπρο πουλόβερ. Σκεφτείτε πόσους συνδυασμούς μπορείτε να κάνετε. Γιατί όχι και σε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα ή μια τσαντα σε black - blue που θα σας παρουσιάσω τις επόμενες ημέρες.. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε κάποιες λεπτομέρειες σε burgundy απόχρωση, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια. 

Hi girls! Leather is rock and fashion designers love it! That’s why leather is one of the fashion trends for Fall 2012. Here you have some photos from runways by Derek Lam, Kevork Kiledjian, Michael Kors, Valentino and Yves Saint Laurent. 
  WHY LEATHER SOLVES OUR ECONOMICAL PROBLEM?

Fashion has the amazing advantage to be recycled. That means that this year you don’t have to buy many new leather items. Choose one thing you don’t have yet in your closet and buy it in black color or in burgundy. Immediately, it will make your look more fashionable and it will not cost a lot of money.
 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ / SHOPPING IDEAS

 



see you soon :D
kisses, Eli