Breaking News
Loading...
24.8.12

Γεια σας! Σήμερα ξεκινά η ενότητα που αφορά τα «ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ» και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιαμένη! Να είστε σίγουρες ότι θα αντλήσετε πολλές ιδέες για πρωτότυπα δώρα αλλά και τρόπους για να τα προσφέρετε. Σημασία άλλωστε δεν έχει μόνο τι δώρο κάνουμε αλλά και ο τρόπος που το προσφέρουμε.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν, εαν το δώρο σας αντιμετωπιζόταν από το αγόρι σας ως απειλητικός, αμφιβόλου περιεχομένου φάκελος? Θα καταλάβαιτε σε λίγο τι εννοώ...

Το σημερινό δώρο είναι ένα χειροποίητο άλμπουν φωτογραφιών οικονομικό που όμως απαιτεί αρκετό από το χρόνο σας! Είναι καλύτερο να το προσφέρεται εφόσον είστε κάποιο διάστημα σε σχεση γιατί θα χρειαστείτε φωτογραφίες με αγαπημένες σας στιγμές. Εκτός από φωτοραφίες θα χρειαστείτε χαρτόνια (20*50 cm) σε χρώματα που σας αρέσουν, μια γερή κλωστή ή κορδέλα, υγρή κόλλα, ένα διακορευτή και ένα κοπίδι. Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε ότι άλλο σας αρέσει!Για να φτιάξετε το album ακολουθήστε 4 βήματα:
1. Διπλώστε το χαρτόνι στη μέση και στη μία πλευρά κόψτε με το κοπίδι ένα σχήμα που σας αρέσει. 2. Στη συνέχεια τοποθετήστε μέσα τη φωτογραφια και κολλήστε με κόλλα καλά το διπλωμένο χαρτόνι. 3. Αφήστε το να στεγνώσει και γράψτε από κάτω κάτι που νιώθετε βλέποντας τη φωτογραφια. 4. Τέλος, ενώστε όλα τα χαρτονια και με ένα διακορευτή τρυπήστε όλα τα χαρτόνια στο ίδιο σημείο. Δέστε τα με την κλωστή ή την κορδέλα και είναι έτοιμο.

Τip: Καλό θα ήταν να φτιάξετε δύο επιπλέον σελίδες, μια για το εξώφυλλο και μια σελίδα ώστε να γράψετε αφιέρωση.

Personal experience: Ενα δώρο σαν και αυτό που ομολογουμένως χρειάστηκε πολύ χρόνο για να φτιαχτεί δε θα μπορούσα να το προσφέρω με απλό και συνηθισμένο τρόπο. Εβαλα λοιπόν το album σε ενα ταχυδρομικό φάκελο γράφοντας το όνομα του αγαπημένου μου και από κάτω την ένδειξη «Αυστηρώς Προσωπικό». Τηλεφώνησα πολύ αναστατωμένη στο αγόρι μου λέγοντας του ότι ήρθε στο όνομα του ένας πολύ περίεργος φάκελος στη δική μου διεύθυνση όμως. Έπειτα από λίγο ήρθε στο σπίτι μου και του έδωσα το φάκελο παρακαλώντας τον ιδιαίτερα ταραγμένη να τον ανοιξει με προσοχή καθώς φαινόταν ύποπτος! Εκέινος τον άνοιξε με προσοχή και αντί να έρθει αντιμέτωπος με κάτι δυσάρεστο όπως «φοβόμασταν» στην αρχή, αντίκρισε το δώρο μου. Αρχικά δε μίλησε, το άνοιξε και το περιεργάστηκε. Έπειτα φυσικά χαμογέλασε λέγοντας μου πως ήταν ίσως το καλύτερο δώρο που του έχουν κάνει ποτέ. Το πιστεύω! Γιατί ήταν ένα δώρο που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά, φτιάχτηκε με αγάπη και κόπο και περιέχει δικές μας μοναδικές στιγμές.

Idea: Πέρα από τον δικό μου τρόπο μπορείτε φυσικά να το προσφέρετε αλλιώς.
Μπορείτε να του ταχυδρομήσετε στο σπίτι το album, να πάρετε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και να το τοποθετήσετε στο κάθισμα του, να κρύψετε το album κάπου στο σπίτι και παίξετε ένα παιχνίδι δίνοντάς του οδηγίες για να το βρει... Πώς σας φαίνεται λοιπόν αυτή η ιδέα?

EN:  Hi everyone! How is everything going? Here, everything is ok! Yesterday I was thinking about how hard it is sometimes to find the right present for a boy. That’s why I have decided to present you several presents you can offer to the boy you love. Today I will give you an idea about how to create a handmade album with photos of you and your boyfriend. It is not very expensive but it needs a lot of your free time to be prepared.

What you will need is some of your favorite photos with him, a glue, a cutter,  a ribbon, a paper punch and many pieces of thick paper (20*50 cm).

Take the thick paper and fold it in half, then make a hole using the cutter with a shape you like and put inside a photo. Stick it very well with the glue and when you do this with all photos write under each photo something that comes to your mind. At the end, take the paper punch and make holes at the same place at all the thick papers. Then, tight the pieces of paper all together with a ribbon.

You can offer this present in many ways. What about leaving the album in his car and let him find it in the morning when he leaves your flat? Or what about sending him the album by post? Maybe you can play the game of the lost treasure and let him find it in your flat…

Very soon I will give you more ideas about gifts you can make to your boyfriend!

STAY TUNED! Bye! :)


2 σχόλια:

Stacy P είπε...

Σαφώς γυναικεία ιδέα.. Αν έχει μεράκι δες τι κάνει ο άνθρωπος... Φυσικά να απευθύνεστε με το δώρο σας σε άτομο που θα το εκτιμήσει..

Eli είπε...

σωστη παρατηρηση.. ενα δωρο που προυποθετει τοσο κοπο απευθυνεται μονο σε ατομο που μπορει να το εκτιμησει.. δεν αξιζουν ολοι οι ανθρωποι την προσπαθεια μας! ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Στεση!