Breaking News
Loading...
10.8.12

Info Post
Καλησπέρα σας! Νιωθω ήδη τον ενθουσιαμό των διακοπών καθώς σε 4 μέρες θα επισκεφτώ για πρώτη φορά τη Σκόπελο και την Αλόνησσο.  Καινούριες περιπέτειες μας περιμένουν εκεί όμως δε γινόταν να φύγω πριν ολοκληρώσω το θέμα που ξεκινήσαμε την προηγούμενη φορά. «Οι πρώτες διακοπές με το σύντροφο σας»

Φτάνοντας λοιπόν στον προορισμό σας σίγουρα θα χρειαστείτε κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να βολευτείτε στο ξενοδοχείο η το camping σας, μεταξύ μας ψηφίζω camping με 1000 αλλά αυτό έχει να κάνει με την προσωπικότητα του καθενός. Αφού λοιπόν τακτοποιηθούν όλα και αρχίσει η απόλαυση προτείνω να αφιερώσετε μερικές στιγμές λίγο πιο μοναχικές με το αγόρι σας. Τι εννοω? Να μην επιλέξετε σε όλες σας τις εξόδους πολυσύχναστα μέρη με πολύ θόρυβο. Θα είναι πολύ όμορφο εαν επιλέξετε για κάποιες τουλάχιστον από τις εξόδους σας μέρη πιο ξεχωριστά και γραφικά, απόμερα ταβερνάκια και μπαράκια με ταυτότητα, μέρη που με την ατμόσφαιρα τους σας προτρέπουν να έρθετε πιο κοντά, να μιλήσετε, να δώσετε την προσοχή σας ο ένας στον άλλο και όχι στο βουητό που θα σας περικύκλωνε σε ένα μέρος γεμάτο κόσμο. 

Tip: Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να βρείτε ενα ήσυχο μέρος αλλά ταυτόχρονα γραφικό και ξεχωριστό για παράδειγμα σε ενα νησί γεμάτο τουρίστες. Μπορεί επίσης να σας φαίνεται βαρετό να μπείτε στη διαδικασία να ψάξετε με το αμάξι σας ξεκινώντας από το πουθενά με προορισμό το άγνωστο. Τη λύση σε αυτό δίνουν τα forums όπου με μια απλή ερώτηση σας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που τα επίσημα site των νησιών δεν αποκαλύπτουν λογω συμφέροντος προφανώς.  

Δε ξέρω πως φαντάζεστε εσείς την ιδανική σχέση αλλά για μένα δεν υπάρχει ομορφότερο πραγμα από το να δείχνεις την αγάπη και το ενδιαφέρον στον άνθρωπο σου με απλές καθημερινές κινήσεις. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο ωραία κίνηση θα ήταν εαν ενα πρωί στις διακοπες σας ξυπνούσατε  ένα τέταρτο νωρίτερα, επισκεπτόσασταν ένα κοντινό φούρνο και αγοράζατε το αγαπημένο πρωινό για εσάς και το αγόρι σας. Σκεφτείτε πόσο υπέροχα θα νιώσει ανοίγοντας τα μάτια του και βλέποντας πόσο πολύ τον σκεφτήκατε και πόσο γλυκά του το δείξατε!

Κατι που πραγματικα λατρεύω είναι όταν βλέπω ζευγάρια με ενα κοινό στοιχείο το οποίο τα διαχωρίζει από το πλήθος και φυσικά τα υπόλοιπα ζευγάρια. Το κοινό στοιχείο μπορεί να ποικίλει και εδώ μπορείτε να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει.

Idea: Τυπώστε μπλουζάκια με κάτι συνθηματικό η μια φράση που και οι δύο αγαπάτε. Εαν επισκεφτείτε κάποιο μαγαζί που ειδικεύεται στις εκτυπώσεις σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό σχέδιο για εσάς. Η κίνηση αυτή θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο ξεχωριστοί και θα έχετε κάνει και μια μικρή "τρέλα"!


Personal experience: Μη νομίζετε ότι δεν έχω μπει κι εγω στη διαδικασία να κάνω κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι οτι στις πρώτες διακοπές με το αγόρι μου στο πανέμορφο νησί της Λευκάδας αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι extreme στα μαλλιά μας. Πήγαμε λοιπόν σε ένα κομμωτήριο και ζητήσαμε να μας βάψουν μια μεγάλη μωβ τούφα! Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και εννοείται ότι φύγαμε πολύ ευτυχισμένοι για το ταξίδι μας. Μπορεί το χρώμα να ξέβαψε σύντομα λόγω θάλασσας και ήλιου όμως εμείς είχαμε κάνει αυτό που θέλαμε και φυσικά δε μπορούσαμε να συγκριθούμε με κανένα άλλο ζεύγος στο νησί!

Για το τέλος άφησα το στοιχείο του αναπάντεχου. Επιβάλλεται να υπάρχει! Κάντε κάτι να τον ξαφνιάστε και γιατί όχι αυτό το κάτι να αφορά τον ερωτικό τομέα. Πάρτε μια φίλη σας της οποίας τη γνώμη εμπιστεύεστε πολύ και αγοράστε τα πιο sexy εσώρουχα που έχετε φορέσει ποτέ. Φανταστείτε την αντίδραση του αγαπημένου σας μόλις σας δει έτσι. Σε συνδιασμό μάλιστα με την όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα των διακοπών σίγουρα εκείνο το βράδυ θα σας μείνει αξέχαστο.

Idea:  Βγάλτε μια φωτογραφία με το κινητό σας φορώντας τα καινούρια σας εσώρουχα και στείλτε την στον αγαπημένο σας την ώρα που είστε έξω και τρώτε ή πίνετε το ποτό σας. Παρατηρήστε την αντίδρασή του μόλις λάβει το μήνυμα. Μπορείτε να συνοδέψετε τη φωτογραφία με ένα μήνυμα που θα κάνει άνω κάτω τη φαντασία του αγοριού σας ο οποίος θα αρχίσει να σκέφτεται πόσες ακόμα εκπλήξεις τον περιμένουν εκεινο το βράδυ. Μετά από αυτό, τί στοίχημα θέλετε ότι μέσα σε 10 λεπτά θα έχετε πληρώσει και πάρει το δρόμο της επιστροφής?  (Μεταξύ μας, μπορεί να μην προλάβετε καν να φτάσετε στο δωμάτιο σας!)

Εύχομαι ολόψυχα να περάσετε υπέροχα στις διακοπές με τον αγαπημένο σας. Ακόμα κι αν οι διακοπές δεν είναι οι πρώτες μπορείτε να κάνετε πράξη μερικές από τις ιδέες μου. 
Να θυμάστε πως μια σχέση όσο μακροχρόνια κι αν είναι και όσες διακοπές κι αν έχετε πάει μαζί πρέπει να την κάνετε να μοιάζει καινούρια. Εκεί κρύβεται το μυστικό και θέλει φυσικά προσπάθεια!

Σας φιλώ,
Ελλη