Breaking News
Loading...
6.8.12

Info Post
Καλησπέρα σε όλες! Καινούρια ενότητα για το «4 special people» από σήμερα και ελπίζω να την αγαπήσετε! Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη κάθε νέου ανθρώπου και είμαι πολύ χαρούμενη που με την ενότητα «Relationships» θα μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας τις ιδέες μου. Έχουμε μπει ήδη στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, κατά τη γνώμη τον καλύτερο μήνα και σκέφτηκα πως το ιδανικότερο θέμα για σήμερα δεν είναι άλλο παρά οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με το σύντροφο σας. 

 
Είτε είστε αρκετό καιρό με τον αγαπημένο σας και σχεδιάζετε να πάτε τις πρώτες σας διακοπές είτε η σχέση σας είναι καινούρια υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα ήταν καλό να σκεφτείτε πριν πάρετε τη βαλίτσα για διακοπές. Η περίοδος των διακοπών με τον αγαπημένο σας είναι κρίσιμη αφού πολλά ζευγάρια καταφέρνουν να ερωτευτούν ακόμη περισσότερο ενώ κάποια άλλα δυστυχώς διαπιστώνουν ότι δε ταιριάζουν.

Για να πετύχουν λοιπόν οι διακοπές με το σύντροφο σας θα πρέπει να είστε οπωσδήποτε ειλικρινείς. Ειδικά εάν η σχέση σας είναι καινούρια και δεν έχετε προλάβει ακόμα να μάθετε τα γούστα ο ένας του άλλου μη φοβηθείτε να εκφράσετε τα «θέλω» σας. Μαζευτείτε κάπου με χαλαρή διάθεση, λίγη μουσική και μια παγωμένη μπύρα (ειδικά τώρα που έχει τόση ζέστη) και μιλήστε για το πώς φαντάζεστε τις διακοπές σας. Δείτε το σαν μια πολύ ευχάριστη διαδικασία και γιατί όχι, σαν παιχνίδι. Εκφράστε ακόμα και τις πιο κρυφές επιθυμίες σας, ακόμα και αυτές που πιστεύετε ότι δε μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μπορεί ο σύντροφος σας να έχει κάποια καλή ιδέα και να την πραγματοποιήσει αλλά ακόμα κι αν δε γίνει αυτό κερδίζετε κάτι σημαντικότερο, γνωρίζετε ο ένας τον άλλο που είναι και το ζητούμενο.  

Idea: Εάν σας αρέσει να κατασκευάζετε πραγματάκια και δε το βλέπετε σαν αγγαρεία μπορείτε να πάρετε μικρά κομμάτια χαρτόνι και να γράψετε ερωτήσεις σχετικές με διακοπές. Γράψτε ότι θέλετε να μάθετε από το αγόρι σας και ότι θα θέλατε εκείνος να μάθει για εσάς. Όταν βρεθείτε δώστε του τα καρτελάκια και κάντε ερωτήσεις ο ένας στον άλλο. Προτείνω να του δώσετε και ορισμένα καθαρά καρτελάκια ώστε να γράψει κι εκείνος με τη σειρά του τις ερωτήσεις του για εσάς. Προσπαθήστε να μαντέψετε τις απαντήσεις του και εκείνος τις δικές σας. Είναι πολύ διασκεδαστικό, οικονομικό, δε θα σας πάρει πάνω από 15 λεπτά να ετοιμάσετε τις ερωτήσεις και με τον τρόπο αυτό θα κάνετε αμέσως ξεχωριστή την οργάνωση των διακοπών σας.

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι η επιθυμία σας δε μπορεί αν επιβληθεί στον άλλο. Κακά τα ψέματα, είστε μια μικρή ομάδα που πρέπει να συνεργαστεί και να συναποφασίσει . Διεκδικήστε λοιπόν όσα σας αρέσουν όμως κάντε το με μέτρο και φυσικά με όμορφο τρόπο. Εαν είστε άνθρωποι που σας αρέσουν οι καινούριες εμπειρίες μη βιαστείτε να απορρίψετε κάποια πρόταση που σας φαίνεται κακή. Σκεφτείτε την λίγο και ίσως αποδειχτεί πολύ καλή στο τέλος. Φυσικά, εάν έχετε υψοφοβία και ο σύντροφος σας επιμένει διακαώς να πάτε στην κορυφή του Ολύμπου μη κάνετε πίσω! Σημασία έχει να διασκεδάσετε την κάθε στιγμή και όχι να υποφέρετε!

Αποφασίσατε λοιπόν που και πότε θέλετε να πάτε διακοπές, ήρθε λοιπόν η στιγμή να μοιραστείτε τις ευθύνες. Μοιραστείτε τις με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάθένας να αναλάβει κάτι που του αρέσει και φυσικά χωρίστε τις αρμοδιότητες δίκαια. Πάτε διακοπές μαζί, θα διασκεδάσετε μαζί και φυσικά η προετοιμασία είναι σωστό να βαρύνει και τους δύο το ίδιο. Δυστυχώς το οικονομικό αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για τα περισσότερα ζευγάρια και για να διεκδικήσετε το καλύτερο-οικονομικότερο θα πρέπει να ψάξετε αρκετά. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και κάντε μικρές τακτικές συσκέψεις με όσα βρήκατε. Πιστέψτε με η διαδικασία της οργάνωσης εφόσον γίνεται σωστά μπορεί να σας φέρει πολύ κοντά και να ενισχύσει τον ενθουσιασμό σας για το ταξίδι! Εξάλλου σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός αλλά και το ταξίδι! 

Tip: Ανοίξτε ένα φύλλο στο excel και κρατηστε εκεί όλες τις σημειώσεις σας για το ταξίδι. Τηλέφωνα, διευθύνσεις, παρατηρήσεις κλπ. Με αυτό τον τρόπο δε θα χάσετε καμιά πολύτιμη πληροφορία και θα είστε συνεχώς σε ετοιμότητα χωρίς να ψάχνετε για χαρτάκια πεταμένα σε τσάντες. (το έχω πάθει πολλές φορές και είναι φρικτό!)

Αυτά για σήμερα κορίτσια, ακολουθεί ομως συνέχεια πολύ σύντομα. Ελπίζω μέχρι τότε να περνάτε υπέροχα και εάν είστε σε καμιά παραλία κάντε μια βουτιά και για μένα! :)

Καλό βράδυ σε όλες!