Breaking News
Loading...
22.8.12

Info Post

Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζετε τη Ρος Γεωργίου? Η Ρος (Ροζάνα) Γεωργίου είναι μοντέλο και μολονότι 18 ετών έχει καταφέρει να διαπρέψει στις πασαρέλες και τα περιοδικά του εξωτερικού και να χαράξει την αρχή μιας λαμπρής πορείας στο χώρο της μόδας. Η Ρος με μητέρα Ολλανδέζα και πατέρα Ελληνα από το Μεσολόγγι έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές ταξιδεύοντας στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της μόδας.  

Αποφάσισα να την παρουσιάσω σήμερα στο 4 special people καθώς με ενέπνευσε η ταπεινότητα της και φυσικά οι στυλιστικές της επιλογές που μπορούν να εφαρμοστούν από κάθε νέα κοπέλα. Η ίδια έχει δηλώσει για το στυλ της «Εξαρτάται πολύ από την διάθεσή μου. Μερικές φορές ντύνομαι ροκ και κάποιες άλλες πολύ κλασικά. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στυλ, μόνο να είναι οικονομικό! Όλα τα ρούχα μου είναι από Zara, H&M και αν θέλω να το ρίξω έξω Topshop! Το καλύτερο shopping όμως το έκανα στο Παρίσι, όπου ήμουν για τα shows της Υψηλής Ραπτικής. Ανακάλυψα τα καλύτερα vintage μαγαζιά. Μπορείς να βρεις Dior κομμάτια πάρα πολύ φθηνά!»

Βρήκα 3 όμορφα street styles με ρούχα τα οποία οι περισσότερες από εμάς έχουμε στη ντουλάπα. Η Ρος εκπέμπει απλότητα και κομψότητα τονίζοντας τη φρεσκάδα που τις δίνει το νεαρό της ηλικίας της.

EN: New entry in the category “PEOPLE”. Today I would like to present you Ros Georgiou a Top - Model and her cheap – simple- chic street style. Ros is Greek and although just 18 years old she has already built a career as a model in the biggest world runways. She doesn’t have a particular style in her everyday life. 
As she said, sometimes she is dressed rock and some others more classic. It all depends on her mood. She always choses cheap clothes from Zara, H&m and Topshop. The 3 street styles below are easy to do as she uses clothes that most women have in their closet. 

street style no 1
Velour Skirt & Jacket, Leather black bag, 
Red and White striped T-shirt, 
Black tights and 
Red boots

Βελουτέ σακάκι συνδυασμένο με καφέ βελουτέ φούστα, 
Μαύρη δερμάτινη τσάντα,
Ριγέ μπλουζάκι σε άσπρο και κόκκινο χρώμα το οποίο συνδυάζει με κόκκινα έντονα μποτάκια και μάυρο καλσόν. 

street style no 2
Black leather jacket & bag,
White T-shirt,
Grey knitted jumper,
Black trousers and 
red Boots

Μαύρο δερμάτινο σακάκι συνδυασμένο με μαύρη δερμάτινη τσάντα. 
Aσπρο φανελάκι και γκρί πουλόβερ. 
Tο σύνολο συμπληρώνουν ένα ζευγάρι μαύρο παντελόνι και τα κόκκινα μποτάκια που η Ρος φορούσε και στο πρώτο street style.
                                    
street style no 3  Black coat, White t-shirt, Black leather bag, Blue jeans, Grey knitted jumper with white patterns, Black boots with silver accessory

Μαύρο παλτό  συνδυασμένο με μαύρη δερμάτινη τσάντα. Ασπρο φανελάκι και γκρί πουλόβερ με άσπρα σχέδια. Τζιν παντελόνι και μαύρα άρβυλα.



Στα παραπάνω σύνολα είδαμε την κλασσική αλλά και την ροκ πλευρά της Ρος. Τα ρούχα της είναι οικονομικά και συνδυάζονται έυκολα. Εαν έχετε στη ντουλάπα σας μαύρο παλτό, δερμάτινο σακάκι, μπότες- αρβυλα σε μαύρο χρώμα, άσπρο μπλουζάκι – φανελάκι και κάποιο πουλόβερ σε χρώμα της αρεσκείας σας μπορείτε να προχωρήσετε σε συνδυασμούς κομψούς και εντυπωσιακούς. Δε χρειάζεται να επιλέξετε ούτε ακριβά ούτε και ιδιαίτερα αμπιγέ ρούχα ώστε να τραβήξετε τα βλέμματα. Πάρτε παράδειγμα τη Ρος και δημιουργήστε! Καλό σας απόγευμα!