Breaking News
Loading...
12.8.12

Γεια σας κορίτσια! Για σήμερα σας έχω ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο! Θα σας παρουσιάσω το ρούχο και τα αξεσουάρ που επέλεξα για την ημέρα της ορκωμοσίας μου, μία ημέρα που όλες επιθυμούμε να είμαστε ξεχωριστές και φυσικά πολύ όμορφες!

This is a post about my graduation outfit! I have chosen an overall emerald outfit, very high floral heels, an elegant belt and hippie accessories! I bought most of the items in Zini Boutique and the shoes in a small shop in the center of Thessaloniki! If you are about to graduate or you want a special outfit for a party this post will give you some nice ideas!

Η αρχική μου σκέψη ήταν να φορέσω φόρεμα. Σκεφτόμουν κάτι σε στενή γραμμή σε αποχρώσεις του πράσινου που λατρεύω. Ταυτόχρονα, επειδή λατρεύω το χίπικο στυλ είχα στο μυαλό μου και κάτι ριχτό. Με δύο λόγια δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελα, είχα όμως ορισμένα στοιχεία στο μυαλό μου. Στάθηκα τυχερή γιατί μόλις στο τέταρτο κατάστημα που μπήκα βρήκα αυτό που έψαχνα. Δεν ήταν όμως φόρεμα αλλά μια σμαραγδί ολόσωμη μεταξωτή φόρμα. (Zini, 110,00 Εuro) Μόλις  τη φόρεσα κατάλαβα αμέσως ότι δε χρειάζεται να μπω στον κόπο να δοκιμάσω κάτι άλλο. Ήξερα ότι είχα βρει ένα ρούχο που με έκανε να νιώθω και να δείχνω όλα όσα ήθελα! 

Με έδειχνε ψηλότερη καθώς τα μονόχρωμα ρούχα έχουν την τάση να ψηλώνουν, τόνιζε τα πόδια μου καθώς ήταν αέρινη και ψηλόμεση, ήταν ολομέταξη κάτι που έδινε στο σώμα μου την αίσθηση της απόλυτης άνεσης και τέλος ήταν σμαραγδί, ταίριαζε δηλαδή απόλυτα στα γούστα μου και στα κόκκινα μαλλιά μου.  Συνδύασα τη φόρμα με μια απλή  δερμάτινη σομόν ζώνη στολισμενη με ένα διπλό φιόγκο και το σήμα της εταιρίας. (Zini, 35,00 Εuro)


Το συγκεκριμένο ρούχο έπρεπε οπωσδήποτε να φορεθεί με ένα πολύ ψηλό παπούτσι. Η φόρμα ήταν απλή οπότε είχα το ελεύθερο να επιλέξω ένα αρκετά εντυπωσιακό παπούτσι χωρίς αυτό να κάνει το όλο σύνολο βαρύ και υπερβολικό. Έπειτα από πάρα πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια. Πολύ ψηλό, 16 cm, με πάτο όμως 4 cm που έκανε το περπάτημα πιο άνετο, ξεχωριστό τακούνι και floral στοιχεία, το παπούτσι αυτό ταίριαζε απόλυτα με το ρούχο. (Συνοικιακό κατάστημα, 39,00 Εuro) Είχα ορισμένους ενδιασμούς στην αρχή καθώς φοβόμουνα ότι θα ήταν αδύνατο να περπατήσω, πρόσθεσα όμως ένα πάτο ο οποίος σταθεροποίησε το πόδι μου και αποφάσισα τελικά να το αγοράσω.  Ήταν το τελειο παπούτσι για μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα!  


Αυτό που έμενε πλέον ήταν να σκεφτώ τα μαλλιά. Κατέληξα σε κάτι που με αντιπροσωπεύει και δεν ξεφεύγει πολύ από τις καθημερινές μου επιλογές. Φόρεσα ένα στεφανάκι με μεταλλικά φύλλα και λάστιχο σε χίπικο στυλ (Αccessories, 8,50 Εuro) και άφησα τα μαλλιά μου κάτω με ελαφριά μπούκλα.  Τέλος, συμπλήρωσα την εμφάνιση με ένα πολύ μικρό δαχτυλίδι στην δείκτη του δεξιού μου χεριού. Μια μικρή μαργαρίτα με ένα στρας στη μέση ήταν κατά τη γνώμη μου μια αρκετά απλή επιλογή συγχρώνως όμως απαραίτητη ώστε να μη μείνει το χέρι μου άδειο από κοσμήματα. (Αccessories, 5,00 Εuro)


Ελπίζω να σας άρεσαν οι επιλογές μου και να αντλήσατε ίσως κάποιες ιδέες για δικές σας ιδιαίτερες στιγμές. Το σημαντικό είναι να επιλέγουμε πάντα ρούχα που μας αντιπροσωπεύουν, μας ταιριάζουν, τονίζουν τα δυνατά μας σημεία και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες. Εφόσον το νιώθουμε σίγουρα θα καταφέρουμε να το δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο. Σας αποχαιρετίζω με μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα!



Zini Boutique Καταστήματα
 
Αθήνα:  
Αναγνωστοπούλου 8, Κολωνάκι, T.K. 106 73 Τηλ: 2103390043
  
Θεσσαλονίκη:  
Μητροπόλεως 83, T.K. 546 22  Τηλ: 2310229819   Κιν: 6947300888
 
Λάρισα:  
3ο χλμ. Λεωφ. Καραμανλή,  T.K. 413 35  Τηλ: 2410661858
 
 
 
 
 

4 σχόλια:

Stacy P είπε...

Πανέμορφη!!! πολύ ενδιαφέρον θέμα και παρατηρώ πως έχεις μια πολύ ωραία οπτική στις φωτογραφίες που βγάζεις!!! <3

Unknown είπε...

Ευχαριτώ πολύ! :))))))

Unknown είπε...

καλημερα.ποιο καταστημα διαθετει τα ρουχα zini???

Unknown είπε...

Καλημερα Σταματινα!
Υπαρχει κατάστημα στην Αθήνα Αναγνωστοπούλου 8, Κολωνάκι και στη Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 83. Δε γνωρίζω εαν υπάρχουν και άλλα καταστήματα που πιθανόν να σε βολεύουν περισσότερο.
Ευχαριστω για το σχολιο σου!